ποιος ακούει ότι η μια μόνη καμπάνα δεν ακούει παρά έναν ήχο

Παρασκευή 16 Ιουλίου 2010

Θράσος χωρίς όρια

Η επιλογή της πολιτικής του ψεύδους και της στήριξης της κυβέρνησης στην προπαγάνδα των τρικ εντυπωσιασμού οδήγησε το ΠΑΣΟΚ στον πανικό της επικείμενης κατάρρευσης, και ο πανικός αυτός στο θράσος και την αλαζονική συμπεριφορά των αδυνάτων που θέλουν να φαίνονται δυνατοί. Έτσι, έφθασε ο πρωθυπουργός, σε ενημέρωση που έκανε στους δημοσιογράφους που ήταν στον Πόρο, για το Συμπόσιο της Σύμης, να μιλήσει για «μνημόνιο-ταφόπλακα των… ιδεών, των πολιτικών και των πρακτικών της αντιπολίτευσης»!

«Άκουσα», είπε, «ότι η αντιπολίτευση κήρυξε πτώχευση, την κοινωνική πτώχευση. Έχω πει επανειλημμένως ότι η πτώχευση είναι των ιδεών, των πολιτικών και των πρακτικών τους, των τελευταίων ετών. Ότι το μνημόνιο είναι ακριβώς, η ταφόπλακα και το μνημόσυνο αυτών των πολιτικών, αυτής της αντίληψης». Και έκλεισε κατηγορώντας τη Νέα Δημοκρατία -ποιος, αυτός!- για «μικροκομματικά παιχνίδια».

Όμως δεν είναι η Ν.Δ. που έκανε νόμο του κράτους το καταστροφικό, ακόμα και για βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, μνημόνιο. Ούτε είναι η Ν.Δ. που με την κυβερνητική προπαγάνδα και τα πληρωμένα από το ΠΑΣΟΚ παπαγαλάκια οδηγεί την πολιτική και την κοινωνία σε πτώχευση αξιών. Είναι η κυβέρνησή του που οδήγησε την Ελλάδα σε απώλεια εθνικής κυριαρχίας. Που με σειρά κοινοβουλευτικών πραξικοπημάτων επιβάλλει την κυβέρνηση του ΔΝΤ στην ελληνική πολιτεία.

Και είναι οι δικοί του βουλευτές που καταγγέλλουν επίσημα ότι η κυβέρνηση Παπανδρέου συνεργάσθηκε με τους διεθνείς κερδοσκόπους με βραχίονα την Τράπεζα της Ελλάδος, στην υπερχρέωση της χώρας με υπερκέρδη δικά τους. Ποιος μιλάει…

Η <Α>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου