ποιος ακούει ότι η μια μόνη καμπάνα δεν ακούει παρά έναν ήχο

Δευτέρα, 22 Νοεμβρίου 2010

Ντόρα: «Στόχος η εθνική συνεννόηση»

Την εθνική συνεννόηση τόνισε και σήμερα, ως πρωταρχικό στόχο του κόμματος της, η Ντόρα Μπακογιάννη, μετά το τέλος της συνάντησης που είχε με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια. 
 Διευκρίνισε ότι «στόχος της δεν είναι η κυβερνητική συμμαχία, αλλά η εθνική συνεννόηση. Υπάρχει πολύ μεγάλη διαφορά. Μην σκέπτεστε καρέκλες ή υπουργεία. Πρέπει να συνεννοηθούμε για το αυτονόητο σήμερα στην Ελλάδα.

Και πρέπει να έχουμε όλες οι πολιτικές δυνάμεις το θάρρος να πούμε την αλήθεια στον ελληνικό λαό. Το δικό μας Κίνημα είναι αποφασισμένο να το κάνει. Θα προκαλέσουμε συζήτηση πάνω στα υπαρκτά, στα μεγάλα θέματα που απασχολούν σήμερα την Ελλάδα για να την βγάλουμε από την κρίση».


«Πρέπει να ενώσουμε δυνάμεις, να βγάλουμε την Ελλάδα από την κρίση. Στόχος του δικού μας Κινήματος είναι να φέρουμε νέους ανθρώπους και νέες προτάσεις. Πάνω από όλα, να πούμε την αλήθεια στον ελληνικό λαό και να μπορούμε να τον κοιτάξουμε στα μάτια αύριο», πρόσθεσε.

Αναφερόμενη στα σχόλια της Νέας Δημοκρατίας, η πρόεδρος της "Δημοκρατικής Συμμαχίας" τόνισε ότι "όλα θα κριθούν στον χρόνο και καθένας θα μπορεί να δει τι πραγματικά είμαστε και τι πιστεύουμε".

"Η χθεσινή εκδήλωση έδειξε ότι υπάρχουν σε ολόκληρη την Ελλάδα άνθρωποι υπεύθυνοι, αποφασισμένοι να πάρουν τις τύχες τους στα χέρια τους, άνθρωποι που θέλουν το νέο, το καινούργιο, το διαφορετικό. Φιλοδοξία μας είναι να το εκφράσουμε. Θα κριθούμε κι εμείς όπως όλοι στον χρόνο και θα δείτε αν ο στόχος έχει επιτευχθεί ή όχι".

Προσερχόμενη, νωρίτερα, στο Προεδρικό Γραφείο, η κ. Μπακογιάννη έκανε λόγο για ένα "κίνημα υπεύθυνων πολιτών που τους άλλαξε η κρίση" και παρέδωσε την ιδρυτική διακήρυξη στον κ.Παπούλια, ο οποίος της ευχήθηκε "καλή δύναμη για τα παρακάτω, γιατί δεν είναι και εύκολο".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου