ποιος ακούει ότι η μια μόνη καμπάνα δεν ακούει παρά έναν ήχο

Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

Αναστολή κινητοποιήσεων ζήτησε ο Σαμαράς

Την αναστολή των κινητοποιήσεών τους ζήτησε από τους ιδιοκτήτες φορτηγών ο Αντώνης Σαμαράς. «Κάνω έκκληση να πρυτανεύσει η λογική από όλες τις πλευρές. Το εμπόριο έχει φτάσει στα όριά του. Δεν αντέχει άλλο αυτή την κατάσταση», αναφέρει σε δήλωσή του.
 Την αναστολή των κινητοποιήσεών τους ζήτησε από τους ιδιοκτήτες φορτηγών ο Αντώνης Σαμαράς. 

Στη δήλωσή του αναφέρει τα εξής:
«Κάνω έκκληση στους ιδιοκτήτες των φορτηγών, των οποίων η Συνεδρίαση αυτή τη στιγμή, είναι σε εξέλιξη, να αναστείλουν τις κινητοποιήσεις τους. Όπως κάνω έκκληση και στον Πρωθυπουργό να δώσει μεγαλύτερη μεταβατική περίοδο, ώστε να εκτονωθεί η κρίση.



Δηλαδή, να κάνει, έστω και τώρα, αυτό ακριβώς που πρότεινε η Νέα Δημοκρατία από την αρχή. Επισημαίνω δε, τη διαφορά ανάμεσα στη δική μας αντιπολιτευτική στάση, την υπεύθυνη -σήμερα- και εκείνη του ΠΑΣΟΚ, πριν ένα χρόνο: Όταν ο σημερινός Πρωθυπουργός κατέβαινε στον Πειραιά και εμφανιζόταν ως «θύμα» των δακρυγόνων. Που σήμερα, βέβαια, πέφτουν με δική του εντολή. Κάνω έκκληση, λοιπόν, να πρυτανεύσει η λογική από όλες τις πλευρές. Σήμερα, όχι αύριο. Το Εμπόριο έχει φτάσει στα όριά του. Δεν αντέχει άλλο αυτή την κατάσταση».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου