ποιος ακούει ότι η μια μόνη καμπάνα δεν ακούει παρά έναν ήχο

Τετάρτη 21 Ιουλίου 2010

Περιοδείες Σαμαρά για οικονομία και Καλλικράτη.

Από τα Γιάννινα αρχίζει την περιοδεία σε πόλεις της χώρας ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς, τόσο για ομιλίες στους πολίτες για την οικονομία, όσο και για επαφές με στελέχη του κόμματος του για τις εκλογές του Νοεμβρίου για τις Περιφέρειες και τους Δήμους. Σύμφωνα με εκτιμήσεις στελεχών της ΝΔ, στα Γιάννινα θα ανακοινώσει και τα ονόματα των υποψηφίων για την Περιφέρεια της Ηπείρου και τον Δήμο Ιωαννιτών.

Στο αεροδρόμιο των Ιωαννίνων ο κ, Σαμαράς θα φθάσει το μεσημέρι και αμέσως θα επισκεφθεί την Νομαρχία όπου θα έχει συνάντηση με τον νομάρχη Αλέξανδρο Καχριμάνη. Αμέσως μετά, θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου στα τοπικά ΜΜΕ.

Στις 18:30 στο ξενοδοχείο Grand Serai θα πραγματοποιηθεί η κεντρική ομιλία του κ. Σαμαρά με θέμα «Στρατηγική Ελπίδας», ενώ στις 20:30 στον ίδιο χώρο θα συναντηθεί με κομματικά στελέχη.

Την Πέμπτη, ο πρόεδρος της Ν.Δ θα έχει σύσκεψη με στελέχη του κόμματός του στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και στη συνέχεια στο δημαρχείο θα έχει συνάντηση με τον δήμαρχο Νίκο Γκόντα και θα περιοδεύσει στην αγορά της πόλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου