ποιος ακούει ότι η μια μόνη καμπάνα δεν ακούει παρά έναν ήχο

Πέμπτη 7 Μαΐου 2009

Όλγα Λαζαροπούλου: Η φιλόδοξη φοιτήτρια

Τα καλλιστεία «Μiss Απογευματινή On Line» είναι ο πρώτος διαδικτυακός διαγωνισμός ομορφιάς εφημερίδας στην Ελλάδα. Κάθε μέρα σας παρουσιάζουμε τις υποψήφιες που επέλεξε η κριτική επιτροπή, τη νικήτρια όμως θα την αναδείξετε εσείς!

Η τρίτη υποψήφια του διαγωνισμού «Miss Απογευματινή on line» είναι η Όλγα Λαζαροπούλου, μια νεαρή και όμορφη φοιτήτρια, που αναζητεί την ευκαιρία να εκπληρώσει τους στόχους της. H Όλγα είναι 22 ετών, φοιτήτρια στο ΤΕΙ Αθηνών, στο τμήμα «Πολιτικών Έργων Υποδομής». Παράλληλα όμως εργάζεται σε εταιρείες προώθησης προϊόντων (promotion) και εκτελεί χρέη υποδοχής σε νυχτερινό μαγαζί για να καλύπτει τα έσοδά της.

picture-2951

Δεν έχει ασχοληθεί ποτέ με το χώρο του μόντελιγκ και τη σόου μπιζ, αν και αυτό είναι ένα από τα μεγάλα της όνειρα. Η συμμετοχή της στα καλλιστεία της «Απογευματινής» είναι για εκείνη μια ευκαιρία που θα της ανοίξει πόρτα στο όνειρο. «Πιστεύω ότι με τη συμμετοχή μου θα μου ανοίξουν οι πόρτες για να ασχοληθώ επαγγελματικά με το μόντελιγκ», δηλώνει η ίδια στην «Α».

olga

Πέρα όμως από τη σχολή της, που της μονοπωλεί το ενδιαφέρον και τις τρώει πολλές ώρες από το χρόνο της, της αρέσει να διαβάζει βιβλία, και κυρίως μυθιστορήματα. Λατρεύει την ιστορία και δεν χάνει ευκαιρία να παρακολουθεί εκπομπές με θέματα από την αρχαία Ελλάδα και τη νεότερη ελληνική ιστορία. Δεν κρύβει τις καλλιτεχνικές της ανησυχίες, καθώς ο κινηματογράφος είναι μία από τις μεγάλες της αγάπες. «Ο χορός και το τραγούδι μ’ αρέσουν πολύ, αν και ποτέ δεν έχω ασχοληθεί», επισημαίνει.

picture-385

Τρεις λέξεις που τη χαρακτηρίζουν είναι αγωνίστρια, αισιόδοξη και ευγενική. «Όταν θέλω κάτι αγωνίζομαι πολύ γι’ αυτό και παλεύω για να το κερδίσω», λέει.

picture-504

Η σχέση της, με το Διαδίκτυο είναι αρκετά καλή. Ωστόσο το Facebook την έφερε πιο κοντά στον υπολογιστή της. «Πέρα από το facebook, χρησιμοποιώ το Ιντερνετ για να βρίσκω πληροφορίες για τις εργασίες μου στη σχολή ή απλά “σερφάρω” για να βρω κάτι που με ενδιαφέρει».

picture-337

Η Όλγα θεωρεί την εμφάνιση ένα από τα σημαντικά στοιχεία, καθώς είναι το πρώτο πράγμα που θα προσέξει ένας άνδρας σε μια γυναίκα και το αντίστροφο, σύμφωνα με τα «πιστεύω» της. Για το διαγωνισμό έμαθε από κάποιο φίλο και έσπευσε να δηλώσει συμμετοχή. «Εγώ με θεωρώ συμπαθητική, άλλοι με βρίσκουν όμορφη και άλλοι όχι. Είναι καθαρά θέμα γούστου», δηλώνει.

Η ψηφοφορία

H Όλγα και οι υπόλοιπες κοπέλες που παρουσιάζονται αυτή την εβδομάδα θα διαγωνιστούν μεταξύ τους στην ιστοσελίδα μας «www.apogevmatini.gr», για να αναδειχθεί η καλύτερη. Θα κερδίσει όποια συγκεντρώσει τις περισσότερες ψήφους των επισκεπτών της ιστοσελίδας. Δείτε εδώ τις παρουσιάσεις των υποψηφίων

Η ψηφοφορία θα αρχίσει την επόμενη Δευτέρα (11 Μαΐου) ταυτόχρονα για όλες τις υποψήφιες της πρώτης εβδομάδας και θα ολοκληρωθεί το Σάββατο (16 Μαΐου).

2 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλησπέρα σας, είμαι η Όλγα Λαζαροπούλου και θα ήθελα, για προσωπικούς λόγους, να σας παρακαλέσω να αφαιρεθεί το όποιο περιεχόμενο αφορά στο άτομό μου απο την σελίδα σας. Έχω προσπαθήσει επανειλημμένα να σας στείλω μήνυμα αλλά δεν αναγράφεται πουθενά κάποια διεύθυνση με την οποία θα μπορούσα να επικοινωνήσω μαζί σας.
    Ευχαριστώ πολύ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή