ποιος ακούει ότι η μια μόνη καμπάνα δεν ακούει παρά έναν ήχο

Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2009

Μαζί φέτος Δήμητρα Γαλάνη & Ελένη Τσαλιγοπούλου στο VOX.

Το VOX στην Πειραιώς έχει φιλοξενήσει κατά καιρούς ενδιαφέρουσες συνεργασίες. Αυτή τη φορά όμως όλα αλλάζουν για να υποδεχθεί δυο σπουδαίες γυναικείες φωνές, την Δήμητρα Γαλάνη και την Ελένη Τσαλιγοπούλου. Πρώτα απ’ όλα αλλάζει η διαμόρφωση του χώρου, που σχεδιάστηκε ξανά από τους Γιώργο Γαβαλά και Γιάννη Μουρίκη. Η σκηνή έρχεται στο κέντρο, γίνεται κυκλική και ο κόσμος συγκεντρώνεται γύρω της. Οι σχεδιαστές υπόσχονται να κάνουν θεατές και τραγουδιστές τόσο κοντά που θα νιώθουν ο ένας την ανάσα του άλλου.

Στην κυκλική σκηνή εκτός από τις δύο σπουδαίες φωνές θα έχουμε μια σειρά «συναντήσεων». Ο ηλεκτρικός ήχος θα συναντήσει την παράδοση. Τα τραγούδια που αγαπάμε θα ανακατευτούν με βαλκανικούς ρυθμούς και lounge ατμόσφαιρες. Το ένα τραγούδι θα μπαίνει μέσα στο άλλο, για να γίνει είσοδος για το επόμενο. Στην ομάδα των δύο τραγουδιστριών βρίσκονται επτά παθιασμένοι μουσικοί, όλοι της γενιάς των «20 και κάτι» με φρέσκια ματιά στη μουσική.

Οι βραδιές θα κορυφώνονται με το «λαϊκό πρόγραμμα» σε μία νέα πρόταση διασκέδασης, που βλέπουμε φέτος να ξεπηδάει στη νυχτερινή ζωή της Αθήνας. Το μπουζούκι του Μανώλη Καραντίνη και τα παλιά λαϊκά τραγούδια θα δώσουν το παρόν, ενώ παράλληλα οι Imam Baildi θα μιξάρουν τις μουσικές του Τσιτσάνη και του Ζαμπέτα, πάνω από τις φωνές της Δήμητρας και της Ελένης.

Δήμητρα και Ελένη ξεκινούν στο VOX (Ιερά Οδός 16, Τηλ. Κρατήσεων: 210-3411000) από τις 6 Νοεμβρίου. Τα βράδια της Πέμπτης το πρόγραμμα θα ξεκινά στις 22.30, ενώ Παρασκευές και Σάββατα στις 23.00).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου