ποιος ακούει ότι η μια μόνη καμπάνα δεν ακούει παρά έναν ήχο

Τρίτη 31 Μαρτίου 2009

Ζαγορίτης: Τρίτη νίκη της ΝΔ

Βέβαιος για νέα εκλογική νίκη της Ν.Δ. δήλωσε ο γραμματέας της Κ.Ε. του κυβερνώντος κόμματος Λευτέρης Ζαγορίτης, απαντώντας σε ερώτηση για τα συμπεράσματα των δημοσκοπήσεων, στο περιθώριο της περιφερειακής διάσκεψης της ΟΝΝΕΔ με θέμα την εργασία.

«Όταν θα έρθει η ώρα των εκλογών θα διαπιστώσουν όλοι ότι το αποτέλεσμα της κάλπης θα δώσει για τρίτη συνεχόμενη θητεία τον Κώστα Καραμανλή πρωθυπουργό. Όλα τα υπόλοιπα είναι προσωρινά, είναι πρόσκαιρα, οφείλουμε να τα ξεπερνάμε», τόνισε ο κ. Ζαγορίτης.

Σε ερώτηση για την αντίθεση της Ολομέλειας των προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας σχετικά με τις νομοθετικές πρωτοβουλίες της κυβέρνησης υπογράμμισε: «Τα πάντα λαμβάνουμε υπόψη. Προπάντων εγώ που προέρχομαι από τον δικηγορικό κόσμο και ήμουν αντιπρόεδρος στον Δικηγορικό Σύλλογο της Αθήνας. Εκείνο το οποίο θα σας πω είναι ότι η πολιτική αυτή είναι σε σωστή κατεύθυνση»

Τόνισε ότι οι νομοθετικές πρωτοβουλίες της κυβέρνησης θα συνεχιστούν.

Επισήμανε ότι δεν τίθεται θέμα επαναφοράς της περιύβρισης αρχής και για το ζήτημα του πανεπιστημιακού ασύλου τόνισε: «υπάρχει νόμος για το άσυλο, ο οποίος πρέπει να εφαρμόζεται».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου