ποιος ακούει ότι η μια μόνη καμπάνα δεν ακούει παρά έναν ήχο

Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2010

Ντόρα:«Το μήνυμα ήταν απόρριψη»

Ικανοποιημένη εμφανίστηκε και η Ντόρα Μπακογιάννη κάνοντας λόγο για σαφές αποτέλεσμα καθώς «οι πολίτες αποδοκίμασαν τη νοοτροπία, τις πρακτικές και τις στρατηγικές επιλογές των κομματικών ηγεσιών».
Ικανοποιημένη εμφανίστηκε και η Ντόρα Μπακογιάννη κάνοντας λόγο για σαφές αποτέλεσμα καθώς «οι πολίτες αποδοκίμασαν τη νοοτροπία, τις πρακτικές και τις στρατηγικές επιλογές των κομματικών ηγεσιών». «Οι κομματικές ηγεσίες επέλεξαν να θέσουν κομματικά διλήμματα και πήραν πολιτική απάντηση από την κάλπη», τόνισε.
  «Το μήνυμα της κάλπης ήταν απόρριψη» συνέχισε, και ανέφερε ότι 1.100.000 λιγότεροι άνθρωποι ψήφισαν ΠΑΣΟΚ, καθώς και 550.000 λιγότεροι ψήφισαν ΝΔ απο τις εθνικές εκλογές του 2009.
 «Η κοινωνία απαιτεί εθνική συνεννόηση, ειλικρίνεια, και πάνω απ' όλα δράση. Θέλει δράση και θέλει να δει αποτελέσματα. Νοιώθω ανθρώπινα την ανάγκη να ευχαριστήσω τους συμπατριώτες μου στην Κρήτη για το μήνυμα το οποίο έστειλαν. Ένα μήνυμα ότι κάτι καινούργιο γεννιέται και πάει σε ολόκληρη την Ελλάδα» κατέληξε.

Την ίδια ώρα οι άνθρωποι του επιτελείου του υποψήφιου για την περιφέρεια Κρήτης Δ. Γιαννουλάκη, τον οποία στήριξε η κ. Μπακογιάννη, επισημαίνουν ότι το ποσοστό που έλαβε, τους επιτρέπει να βλέπουν με αισιοδοξία το μέλλον και επιβεβαιώνει ότι ένα τμήμα του εκλογικού σώματος έχει αποφασίσει να γυρίσει την πλάτη του στα δύο μεγάλα κόμματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου