ποιος ακούει ότι η μια μόνη καμπάνα δεν ακούει παρά έναν ήχο

Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2010

Τα ντέρμπι σε περιφέρειες και δήμους

Σε αρκετές περιπτώσεις οι δύο κυριότεροι διεκδικητές της πρώτης θέσης διαγκωνίζονται στήθος με στήθος. Δείτε παρακάτω τις αμφίροπες αναμετρήσεις της βραδιάς. Συνεχή update

Σε αρκετές περιπτώσεις οι δύο κυριότεροι διεκδικητές της πρώτης θέσης διαγκωνίζονται στήθος με στήθος, δίνοντας άλλο χρώμα στην εκλογική βραδιά.
Δείτε παρακάτω τις αμφίροπες αναμετρήσεις της βραδιάς. Η λίστα θα ανανεώνεται καθώς προχωράει η ενσωμάτωση των στοιχείων.

Ανατολική Μακεδονία - Θράκη
Από την πρώτη στιγμή που χρωματίστηκε ο χάρτης, η περιφέρεια στο βορειοανατολικό άκρο αλλάζει τακτικά χρώμα, καθώς οι Αριστείδης Γιαννακίδης του ΠΑΣΟΚ και Γιώργος Παυλίδης της ΝΔ φέρονται να συγκεντρώνουν σχεδόν ίδιο ποσοστό, στο 18% των τμημάτων. Κάντε κλικ εδώ για τα τελευταία αποτελέσματα.

Βόρειο Αιγαίο
Ο Νάσος Γιακαλής του ΠΑΣΟΚ διατηρεί μικρό προβάδισμα έναντι του Παύλου Βογιατζή της ΝΔ, με την ενσωμάτωση στο 21%, για την θέση του περιφερειάρχη. Κάντε κλικ εδώ για τα τελευταία αποτελέσματα.
Πελοπόννησος
Ο Πέτρος Τατούλης είναι τελικά ο μόνος ανεξάρτητος υποψήφιος περιφερειάρχης, με κομματική στήριξη ή όχι, που διεκδικεί βάσιμα τη νίκη, καθώς προηγείται με βραχεία κεφαλή του Δημήτρη Δράκου της ΝΔ, στο 21% των αποτελεσμάτων. Κάντε κλικ εδώ για τα τελευταία αποτελέσματα.
Ιωάννινα


Η πρωτεύουσα της Ηπείρου βλέπει τους Νίκο Γκόντα της ΝΔ και Φίλιππο Φίλιο που είναι ανεξάρτητος με στήριξη από ΠΑΣΟΚ, Οικολόγους και Δημοκρατική Αριστερά να συγκεντρώνουν πολύ κοντινά ποσοστά, στο 10% της ενσωμάτωσης. Κάντε κλικ εδώ για τα τελευταία αποτελέσματα.
Καρδίτσα
Ντέρμπι και μάλιστα με τρίτο υποψήφιο να ακολουθεί κατά πόδας και στο δήμο της Καρδίτσας, αφού ο Χρήστος Τέγος του ΚΚΕ προηγείται οριακά του Κώστα Παπαλού της ΝΔ, με τον Δομήνικο Βερίλη του ΠΑΣΟΚ σε απόσταση αναπνοής, στο 6% της ενσωμάτωσης. Κάντε κλικ εδώ για τα τελευταία αποτελέσματα.
Τρίκαλα
Λίγες ψήφοι φαίνεται να χωρίζουν τους υποψήφιους δημάρχους Χρήστο Λάππα του ΠΑΣΟΚ και Μιχαήλ Ταμήλο της ΝΔ, στο 12% της ενσωμάτωσης. Κάντε κλικ εδώ για τα τελευταία αποτελέσματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου