ποιος ακούει ότι η μια μόνη καμπάνα δεν ακούει παρά έναν ήχο

Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2010

Προβάδισμα σε 8 Περιφέρειες

  Εν αναμονή των αποφάσεων του πρωθυπουργού τελεί ολόκληρη η χώρα. Ο κ. Παπανδρέου θα τοποθετηθεί «μόλις υπάρξει αξιόπιστη και καθαρή εικόνα της ετυμηγορίας των πολιτών», δήλωσε ο κ. Πεταλωτής. Οκτώ περιφέρειες δίνει στο ΠΑΣΟΚ η πρώτη επίσημη εκτίμηση.

Εν αναμονή των αποφάσεων του πρωθυπουργού τελεί ολόκληρη η χώρα. Ο κ. Παπανδρέου θα τοποθετηθεί «μόλις υπάρξει αξιόπιστη και καθαρή εικόνα της ετυμηγορίας των πολιτών», δήλωσε ο κ. Πεταλωτής.  Οκτώ περιφέρειες δίνει στο ΠΑΣΟΚ η πρώτη επίσημη αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος από την Singular.

«Ο πρωθυπουργός, με μοναδικό γνώμονα το εθνικό συμφέρον και την προστασία των κόπων, των θυσιών, αλλά και των επιτευγμάτων του ελληνικού λαού θα τοποθετηθεί με απόλυτη ευθύνη και ειλικρίνεια απέναντι στον ελληνικό λαό, μόλις υπάρξει σαφής, αξιόπιστη και καθαρή εικόνα των στοιχείων που συναποτελούν την ετυμηγορία των πολιτών», ανέφερε o κ. Πεταλωτής σε γραπτή δήλωσή του.

Ο κ. Πεταλωτής αναφέρει ότι ο πρώτος γύρος των αυτοδιοικητικών εκλογών, στο πλαίσιο του "Καλλικράτη", ολοκληρώθηκε με επιτυχία και προσθέτει ότι «στην κρισιμότατη αυτή καμπή για τη σωτηρία της χώρας, έχοντας απόλυτη συναίσθηση του εθνικού μας καθήκοντος, η κυβέρνηση κάλεσε τους πολίτες να απορρίψουν κάθε προσπάθεια ανακοπής του σχεδίου για τη διάσωση αλλά και την αναμόρφωση της χώρας».
«Οι κάλπες έκλεισαν. Ο λαός ήδη μίλησε. Αναμένουμε με απόλυτο σεβασμό την αποτύπωση της λαϊκής ετυμηγορίας», συμπλήρωσε ο εκπρόσωπος.
Παγωμένη ικανοποίηση από τη Ρηγίλλης
Το «πλασάρισμα» του Βασίλη Κικίλια στη δεύτερη θέση του Α΄ γύρου των εκλογών και το γεγονός ότι ο υποψήφιος του κόμματος στην Πελοπόννησο, Δημήτρης Δράκος, υπολείπεται «ελάχιστα» του αντιπάλου του Πέτρου Τατούλη είναι τα βασικά στοιχεία που συνηγορούν στην ικανοποίηση της Ρηγίλλης.

Ικανοποιημένοι εμφανίζονται ακόμη στη ΝΔ, γιατί έχουν προβάδισμα στις περιφέρειες Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας, Ηπείρου, Θεσσαλίας και Ιονίων Νήσων που δύσκολα ανατρέπεται. Αυτές οι περιφέρειες θα κριθούν στο δεύτερο γύρο, η δε Ρηγίλλης θεωρεί ότι οι πιθανότητες είναι μαζί της.

Προβληματισμός υπάρχει για το αποτέλεσμα στην Κρήτη, όπου ο επίσημος υποψήφιος του κόμματος είναι μέχρι στιγμής τρίτος, εκφράζουν, όμως, ελπίδες ότι μέχρι το τέλος ενδέχεται να περάσει δεύτερος.

Οι επιτελείς του κόμματος υποστηρίζουν επίσης ότι «ένα χρόνο μετά τη συντριπτική ήττα της ΝΔ στις βουλευτικές εκλογές του 2009 , το κόμμα με τον Αντώνη Σαμαρά στέκεται όρθιο και δημιουργεί ελπίδες για το μέλλον».

Ο κ. Σαμαράς θα κάνει δήλωση αργά το βράδυ, εφόσον θα υπάρχει σαφής εικόνα για το αποτέλεσμα και ενώ θα έχει προηγηθεί η αντίστοιχη δήλωση του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου