ποιος ακούει ότι η μια μόνη καμπάνα δεν ακούει παρά έναν ήχο

Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2010

Περιοδεία Παπακωνσταντίνου στην Ευρώπη για την ελληνική οικονομία

Επαφές με ξένους θεσμικούς επενδυτές έχει σήμερα στο Λονδίνο ο υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου, ο οποίος, συνοδευόμενος από τα υψηλόβαθμα στελέχη της τρόικας, πραγματοποιεί περιοδεία, σε μια προσπάθεια να βελτιώσει το κλίμα για την ελληνική οικονομία.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα του υπουργού, σήμερα θα βρίσκεται στο Λονδίνο, όπου θα συναντηθεί με διεθνείς επενδυτές, στους οποίους θα παρουσιάσει την πρόοδο του Προγράμματος Οικονομικής Πολιτικής και την πορεία της ελληνικής οικονομίας.
Αύριο το πρωί μεταβαίνει στο Παρίσι, όπου θα συναντηθεί με την υπουργό Οικονομικών της Γαλλίας Christine Lagarde, καθώς και με διεθνείς επενδυτές.

Το απόγευμα της Πέμπτης θα μεταβεί στη Φρανκφούρτη, όπου θα συναντηθεί με διεθνείς επενδυτές και με τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας Jean Claude Trichet.

Τις συναντήσεις με επενδυτές οργανώνει το Institute of International Finance (IIF). Στις συναντήσεις, τον υπουργό Οικονομικών θα συνοδεύσουν οι επικεφαλής του κλιμακίου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Σέρβας Ντε Ρουζ, της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας Κλάους Μαζούχ και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Πολ Τόμσεν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου