ποιος ακούει ότι η μια μόνη καμπάνα δεν ακούει παρά έναν ήχο

Τρίτη 13 Ιουλίου 2010

Νέες βολές Βάσως κατά Προβόπουλου

Επανέρχεται η Βάσω Παπανδρέου στις επικρίσεις της εναντίον του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, κ.Προβόπουλου, με νέα ερώτηση προς τον υπουργό Οικονομικών που συνυπογράφουν ακόμη 15 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ.

Κατηγορεί την ΤτΕ για παραπλάνηση της Βουλής αφου στην προηγούμενη σχετική ερώτηση κατέθεσε διαφορετικά στοιχεία απο αυτά που ζητήθηκαν.
"Το ζήτημα που θέσαμε με την ερώτησή μας είναι ιδιαιτέρως σοβαρό για να σκιαμαχεί κανείς και να αναλώνεται σε λεκτικά παιχνίδια και πολύ περισσότερο να προσπαθεί να παραπληροφορήσει τη Βουλή, καταθέτοντας στοιχεία διαφορετικά από αυτά τα οποία ζητήθηκαν.


Νέες βολές Βάσως κατά Προβόπουλου
Η ΤτΕ για να στηρίξει την θέση της και την πρακτική που ακολούθησε, ότι η κατάργηση της υποχρεωτικής δημοπρασίας και η διαδικασία της αυτοματοποιημένης επανα-εισαγωγής (recycling) είναι ένα τεχνικό ζήτημα, το οποίο απλώς διευκολύνει τις συναλλαγές επί ελληνικών ομολόγων και δεν συνδέεται με την κερδοσκοπική επίθεση εναντίον της ελληνικής οικονομίας, μας παρέχει στοιχεία από 01.11.2009 μέχρι 14.05.2010".

Μιλά και πάλι για διαφορετική πρακτική της ΤτΕ σε σχέση με τις ευρωπαικές οδηγίες ως προς τις ανοιχτές χρηματιστηριακές πωλήσεις που "διευκολύνουν τους κερδοσκόπους σε βάρος της ελληνικής οικονομίας".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου