ποιος ακούει ότι η μια μόνη καμπάνα δεν ακούει παρά έναν ήχο

Πέμπτη 15 Ιουλίου 2010

Ζούμε τη μεγαλύτερη τραγωδία του τόπου

Δανείστηκαν για ένα μόλις εξάμηνο, σε βάρος του εθνικού χρέους, με 4,65%, όταν η Γερμανία δανείζεται με 0,45% (!) και πανηγυρίζουν. Άκουσαν τον Όλι Ρεν που ανερυθρίαστα προτείνει -δηλαδή επιβάλλει, ουσιαστικά- να μπλοκάρονται οι κοινοτικές επιδοτήσεις για αγρότες και αλιείς, για τις χώρες που το έλλειμμά τους υπερβαίνει ή προσεγγίζει το όριο του 3% του ΑΕΠ και το χρέος βρίσκεται πέραν του 60% του ΑΕΠ, με ανοδική πορεία.

Και τον πρόεδρο της Ε.Ε., Βαν Ρομπάι, να μιλάει για αναστολή επιδοτήσεων στα «απείθαρχα» δημοσιονομικώς κράτη. Δηλαδή, να προδιαγράφει πως θα πεθάνουν οι αγρότες και οι ψαράδες στην Ελλάδα. Μαγείρεψαν τα στοιχεία που έφεραν στη Βουλή για τις συναλλαγές των ελληνικών ομολόγων στο διάστημα Νοεμβρίου 2009-Απριλίου 2010, όπου η κυβέρνηση και η Τράπεζα της Ελλάδος ενίσχυσαν… τους κερδοσκόπους που κατήγγελλαν! Αυτό επανέρχεται και το αποκαλύπτει η Βάσω Παπανδρέου με άλλους 14 βουλευτές… του ΠΑΣΟΚ!

Και την ίδια ώρα δημιουργούν επιχείρηση εκμετάλλευσης των επαίνων από εκείνους που στραγγαλίζουν την ελληνική οικονομία, κλείνουν επιχειρήσεις, μεγιστοποιούν την ανεργία και τη φτώχεια και επιβάλλουν συνταγματικά πραξικοπήματα. Είναι η κυβερνώσα παρέα, την οποία γνωρίζουν και τα εκτός παρέας μέλη της και κάνουν μικρές επιθέσεις για να μην επιχειρήσουν μαζική έξοδο με επίθεση αυτοκτονίας και συντροφοκτονίας.

Αυτή η κυβέρνηση διαχειρίζεται το μέλλον των επόμενων γενεών σε ώρα μεγάλης κρίσης και ιστορικών αποφάσεων. Είναι ό,τι χειρότερο μπορεί να συμβεί στη χώρα. Χειρότερο και από έναν πόλεμο. Και το πιο εφιαλτικό είναι ότι κανείς δεν αντιστέκεται σοβαρά… Πού πάμε;

Η «Α»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου